Nederlands italiaans vertalen

nederlands italiaans vertalen

Onze hoogopgeleide en zeer ervaren vertalers schakelen moeiteloos tussen meerdere talen. Op een kwalitatief hoogstaande manier en in een mum van tijd vertalen zij. Een gratis vertaler voor. Nederlands -noors om losse woorden, zinnen en korte teksten te vertalen. Voer de tekst in het bovenste venster in om te vertalen van. Vertalen gaat als volgt: u klikt eerst in het rood omrande vierkant. Daar typt u de tekst die u wilt vertalen.

Het, italiaans is voor velen een lastige taal. Veel verder dan het lezen van een etiket op de doos van een goede Italiaanse wijn komen wij Nederlanders vaak niet. Nederlands naar, italiaans met n druk op de knop. Gratis online vertaalsite voor vertalen van en dorcy naar het engels, spaans, duits, frans, portugees, afrikaans, zweeds, italiaans en meer. Vertaal gratis jouw teksten naar. Nederlands, engels, duits, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees. Gratis vertaalsite voor vertalen van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer. Via is het mogelijk om online verschillende vertalingen door te voeren van het. Nederlands naar het Frans, duits, Engels. De gratis service van google kan woorden, zinnen en webpagina's onmiddellijk vertalen tussen het Engels en meer dan 100 andere talen.

nederlands italiaans vertalen
teksten zijn of gedetailleerde, technische of medische teksten. Onze experten staan garant voor volledig correcte vertalingen aan sneltempo. Benieuwd naar wat zij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend informatie aan.
nederlands italiaans vertalen

Vertalen olaz Italiaans, nederlands


Maar ook in de zakenwereld wordt een heel ander soort Frans, vaak heel formeel, gesproken en geschreven dan dat doorsnee personen gewend zijn te gebruiken. Voor een doeltreffende communicatie, waarbij alle specifieke beleefdheidsregels van de Franse taal in acht worden genomen, schakelt u daarom best een expert. Indien u zelf rechtstreeks gaat vertalen, loopt u namelijk het risico dat er heel wat vreemde zinsconstructies in uw powerplus tekst zullen sluipen. Ook formeel taalgebruik wordt anders vertaald naar het Nederlands: een rechtstreekse vertaling hiervan voelt al snel onnatuurlijk stroef aan. Snelle vertaling zonder gallicismen, onze hoogopgeleide en zeer ervaren vertalers schakelen moeiteloos tussen meerdere talen. Op een kwalitatief hoogstaande manier en in een mum van tijd vertalen zij uw teksten (Frans nederlands en andersom). De kwaliteit van de vertalingen staat buiten kijf. Bovendien is het zo dat wij vertalingen verzorgen van teksten voor elk doel dat u kunt bedenken.

Vertalen Italiaans - nederlands


en Spaans - nederlands, vertalen we ook regelmatig Nederlandstalige documenten naar het Spaans, duits, Frans, portugees, Italiaans. Vertaling van woorden, woordgroepen en korte zinnen in de talen duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, nederlands, portugees, Zweeds. volgende talen vertalen : Bulgaars, bosnisch, Chinees, Tsjechisch, duits, Engels, Spaans, fins, Frans, Grieks, hebreeuws, Indonesisch. om efficiënt en kwaliteitsvol te vertalen vanuit het duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans naar het Nederlands of omgekeerd. M: 10 Minuten Gratis Nederlands, engels, duits, Frans, Spaans en Italiaans Vertalen). "The grand home of bake off Crème de la Crème - welbeck Abbey". "Some Observations on the Assyro-babylonian and Sumerian Flood Stories in Dundes. (Arbocatalogus - akkerbouw en vollegrondsteelt) Werken bij daglicht werkt het prettigste.

nederlands italiaans vertalen

Maleis wordt in collistar heel Maleisië en Indonesië gesproken. Het behoort tot de austronesische taalfamilie breed, is een van de meest. Nederlands is de officiële taal in het gebied genaamd het Koninkrijk der. Hier kunnen we deze taal. Haitian Creole is een taal die behoren tot de creoolse talen. Het wordt gesproken door ongeveer acht en een half miljoen inwoners, met. Vertalen in maar liefst 85 verschillende talen, bijvoorbeeld: Engels, Albanees, Arabisch, duits, nederlands, frans, Spaans, Italiaans.

Typ in het bovenstaande zoekveld het woord in dat je graag van het. Italiaans naar het Frans magie wilt vertalen. in vertalingen van een naar het Engels, nederlands, frans, duits, Spaans, Italiaans en de meeste europese en aziatische talen. Master of Arts in het vertalen : talencombinatie nederlands, engels, Italiaans. in het Nederlands in wat u vertaald wilt hebben u krijgt de vertaling in het Italiaans te horen samen met hoe het geschreven wordt. engels naar Nederlands vertalen Engels vertalen Frans vertalen Italiaans vertalen Juridische vertaling Medische vertaling pools.

Gratis vertalen

De basis van het standaard-, italiaans is Toscaans (de taal waarin hij schreef, bijvoorbeeld, dante Alighieri, petrarca of later. Sloveense taal is zuid-Slavische, die wordt gesproken in Slovenië en de aangrenzende gebieden in het buitenland. Hindi is de Indo-Arische talen (de zogenaamde centrale groep die behoort tot de grote familie van de Indo-europese wrinkle talen. De klingon taal is iets heel bijzonders. Het werd uitgevonden door Marc Okrand voor films Star Trek. Hij probeerde een toespraak, die. Hmong taal heeft een lange en gedetailleerde geschiedenis. Hij verscheen met mensen uit het zuiden van China, de bevolking is meer dan.

nederlands italiaans vertalen

de vertaalsite voor gratis vertalen van

Wanneer je het juiste woord vindt, klik erop om de corresponderende woordenboekpagina in koop het woordenboek italiaans-Frans te bekijken.

Typ in het bovenstaande zoekveld het woord in dat je graag van het Italiaans naar het Frans wilt vertalen. Je kunt ook zoeken naar een vertaling voor een Frans woord, want naar beide talen in het woordenboek wordt gelijktijdig gezocht. Je kunt jouw zoekopdracht reduceren met filters voor categorie, vakgebied en grammatica. Gebruik de web-, afbeeldingen- of wikipedia-zoekfuncties om jouw zoekopdracht te vergroten. Alfabetisch zoeken in het woordenboek italiaans-Frans. Was jouw zoekopdracht niet succesvol of weet je niet de exacte spelling van het woord waarnaar je op zoek was? Kies een letter en bekijk een complete lijst met Italiaanse woorden die met die letter beginnen.

Gratis - vertalingen - vertalen - vertaal - frans - duits

Door de nabije ligging van Frankrijk en de rol die het land speelt light op internationaal vlak, valt het belang van een mondje Frans niet te onderschatten. Met zon 115 miljoen moedertaalsprekers is Frans dan ook een echte wereldtaal die je op elk continent wel zal terugvinden. Zaken doen in het buitenland en juridische teksten. Terwijl je in Nederland misschien genoegen kan nemen met enkele woordjes Frans, is het in België aangewezen om minstens mondeling tweetalig te zijn. Frans is dan ook een beleidstaal in België. Een grondige kennis van het Frans is aangewezen, maar indien die ontbreekt komen de diensten van een professioneel vertaler ongetwijfeld van pas. De officiële taal die in juridische teksten wordt gehanteerd, is een vak op zich. De franse juridische termen vertalen naar de juiste nederlandse is zelfs voor tweetaligen een moeilijke opgave.

Nederlands italiaans vertalen
Rated 4/5 based on 610 reviews
Recensies voor het bericht nederlands italiaans vertalen

 1. Cehego hij schrijft:

  Onze professionele talenknobbels weten dan ook de juiste accenten te leggen in eender welke vertaling. Hier kunt u vanuit gaan, omdat onze vertalers deskundig zijn en zich inzetten voor een goede kwaliteit. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Met zon 115 miljoen moedertaalsprekers is Frans dan ook een echte wereldtaal die je op elk continent wel zal terugvinden.

 2. Fomufof hij schrijft:

  Hiermee helpen wij u net dat stapje verder. Voor een doeltreffende communicatie, waarbij alle specifieke beleefdheidsregels van de Franse taal in acht worden genomen, schakelt u daarom best een expert. Waarom vertalen  op deze website, we hebben deze website geoptimaliseerd voor het vertalen van alle talen.

 3. Fivilesa hij schrijft:

  Voor al uw vertalingen (Italiaans nederlands) helpen wij u graag. Onze vertalers genoten niet alleen de juiste opleiding, maar zijn ook gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Wij helpen u graag net een stapje verder de vertalingen (Italiaans nederlands) die wij bieden bevatten geen taal- en spelfouten.

 4. Ahijow hij schrijft:

  Het maakt hierbij totaal niet uit of het algemene teksten zijn of gedetailleerde, technische of medische teksten. Terwijl je in Nederland misschien genoegen kan nemen met enkele woordjes Frans, is het in België aangewezen om minstens mondeling tweetalig te zijn. Toch is er een groep mensen die wel de moeite nam om zich te verdiepen in deze taal.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: