Slechtste openingszinnen

slechtste openingszinnen

Ik ben er zeker van dat wij de slechtste, tinder match ooit zijn. Geloof je in liefde. Weet jij waar mijn shirt van is gemaakt? Boyfriend material - is sowieso 1 van de 20 slechtste openingszinnen ooit. Iedereen kent er wel een paar en vaak zijn dat meteen de meest slechtste. Dan hebben wij het natuurlijk over openingszinnen. Tinder is dé place to be om iemand nieuw te leren kennen.

Inspiratie voor bikkel zomer shirt! He die rook boven je hoofd is ie van een sigaret of ben jij zo heet? Lees de leukste openingszinnen en grappige versiertrucs om meisjes of jongens mee aan te spreken. Foute openings zinnen of originele versiertrucs, de pick up lines doen zeker een glimlach rond je aanbrengen mond toveren. Tag met wie jij. Slechtste, openingszinnen, allertijden gaat testen in de kroeg? Hier alvast een voorproefje. De leukste openingszinnen die je beter niet kunt gebruiken als je opzoek bent naar een date dat moment! Steel deze 37 Tinder. Openingszinnen om het perfecte eerste bericht.

slechtste openingszinnen
Laat het hieronder weten en wie weet komt jouw openingszin terecht in de test! Welke openingszin vind jij nou stiekem best leuk om te horen?
slechtste openingszinnen

64 foute openingszinnen


Made in heaven." "Wat heb jij een mooie leren broek wil je ook leren pijpen?" "Ben je nog niet moe? Je rent de hele dag al rondjes in m'n hoofd!" "hé, jij daar!" "die rook boven je hoofd Is die van een sigaret, of ben je zelf zo heet?" *gooit ijsblokje kapot* "zo, het ijs is gebroken!" "Heb je zin venusheuvel in pizza en seks? Of lust je geen pizza?" "Heb je ooit een Australian kiss gehad?" nee, wat is dat? "Net als een French kiss, maar dan down under" "je vader is een terrorist, want jij bent de bom!" *tikt op schouder* "zo, dit praat makkelijker." "Ben jij Rita verdonk?" "hey slik je?" "Volgens mijn horloge draag je geen slipje" hoezo? rommelt naar horloge* Oh wacht, hij staat een uur voor" "Speciaal voor jou decolte ben ik maagd gebleven." *duwt drankje in je hand* "Goed waar hadden we het over?" "Is dat een ladder in je panty? Of de stairway to heaven?" "Wat een leuke string heb je aan!" "Ik ben mijn telefoonnummer kwijt Mag ik die van jou?". Maar het leuke aan zulke foute openingszinnen is dat een aantal ervan stiekem best zou kunnen werken Ligt het aan de zin zelf, of de manier waarop de zin gebracht wordt? Daarom binnenkort: zetest Openingszinnen! Ken jij nog een leuke openingszin die niet in dit rijtje staat maar er wel thuishoort, of weet jij er én die je nog nooit hebt durven gebruiken?

Openingszinnen: de 12 beste openingszinnen voor mannen


Ik heb net mijn eerste pornofilm gezien jezus, wat was ik toen nog jong. Mors een druppel water op haar) zo, zullen we die natte kleren maar eerst eens uittrekken? Waarom kom je niet even bij mij op schoot zitten. Dan praten we over het eerste dat opkomt. Je stinkt, zullen we douchen? Ik ben een telefoonboek aan t schrijven, mag ik je nummer? Oh sorry, ik dacht dat dat een braille-naambordje was. Is dat een ladder in je panty of de stairway to heaven?

slechtste openingszinnen

Als we nog wat van cosmetic de avond willen maken, moeten we nu weggaan! Weet jij het verschil tussen seks en een goed gesprek? Nee, ga je dan mee naar boven wat converseren? Wat een lul hè? Je hoeft niet alles te slikken wat je aangeboden wordt.

Hier heb je een muntje, bel je moeder even dat je vanavond niet thuis slaapt. Mag ik bij jou slapen, of ben je nog niet moe? Kun je even iets voor me vasthouden? Ik moet zo nodig plassen! Een ijsblokje kapottrappend) zo, nu het ijs gebroken. Kan je alsjeblieft je rokje uit doen? Het leidt mij.

37 Tinder Openingszinnen voor Een Perfect Eerste bericht


Wil je wat drinken of heb je al een vriend? Ken ik jou niet van volgende week vrijdag? Wat heb je ontzettend mooie ogen! En dat is dan nog het minst mooie aan. Zullen we een condoom delen, jij van binnen en ik van buiten? Als ik je zou vragen of je met me naar bed wil, zou je antwoord dan hetzelfde zijn als het antwoord op deze vraag?

Zie je hem daar? Hij wil weten of jij mij leuk vindt! Laten we maar naar mijn huis gaan en al die dingen doen waarvan ik toch al aan iedereen verteld heb dat we ze gedaan hebben. Ben je een goede huisvrouw? Het wordt namelijk tijd dat er weer eens gezogen wordt bij me! Zullen we naar mijn huis gaan om het ijs te breken?

Goede en Slechte openingszinnen: de top

He, geloof jij in liefde op het eerste gezicht of moet ik nog oppakken een keer langs lopen? Een aansteker aanstekend zo, nu de vonk er. Wees maar niet bang: ik ben nog vrijgezel. Heb je een vuurtje voor me? Mooi, dan heb je ook wel een sigaret voor me! Als jouw linkerbeen kerst is en jouw rechterbeen Pasen, mag ik dan tussen de vakanties wat tijd bij je doorbrengen? Ik ben misschien niet de knapste hier, maar wel de enige die met je komt praten. Zeg, mag ik je zoenen of wil je voor eeuwig een pad blijven? Ik had een fantastische openingszin, maar volgens mij hoef ik die bij jou niet eens te gebruiken.

slechtste openingszinnen

13 Slechte Openingszinnen die je nooit wil Gebruiken

Zullen we een tegels pizza gaan halen en daarna neuken, of hou je niet zo van pizza. Ik ken jou ergens van, maar ik kan alleen niet op je komen. Heb je last van muizen in je buik? Dan heb je een goede poes! Sorry, maar ik ben mijn telefoonnummer kwijt, mag ik het jouwe? Met welke lippen zullen we beginnen!? Zeg, die jurk kleurt wel heel goed bij mijn vloerbedekking. Volgens mijn horloge heb je geen slipje aan (zij: jawel oh sorry, loopt ie weer een uur voor.

Inspiratie voor bikkel zomer shirt! He die rook boven je hoofd is ie van een sigaret of ben jij zo heet? Dan kan ik diarree hier gaan zitten. Kan ik je iets te drinken aanbieden of zal ik je die? 1,50 zo maar geven? Ben jij je tong verloren? Gelukkig want die heb je dadelijk nog nodig. Hoi, ik ben., ik praat met een zachte g en een harde.

Uit leuke vragen komen de mooiste gesprekken 115 vragen

We snappen dat het voor het mannelijk geslacht moeilijk is om op een mooie, zelfverzekerde vrouw af te stappen. Maar dudes, serieus: denken jullie écht dat we vrolijk worden van openingszinnen als deze.?! "Is je haar van onderen ook zo mooi blond?" "Heb je een vriend?" "Ken ik jou niet ergens van?" nee "Waarom niet?" "Hoi! Ik maak een telefoonboek, mag ik jouw nummer?" *tikt op schouder* "Sorry, ik wilde even zien of de kosten voorkant net zo mooi is als de achterkant." "Er is een feest bij je enkels, en je broek is uitgenodigd!" "Hoi! Wat is je favoriete kleur badeend?" *doet dansje* "Zeg ken jij de mosselman, de mosselman, de mosselman? Zeg ken jij de mosselman, hij staat nu voor je neus!" "Heb jij wel eens een broodje broekpaling gegeten?" "Wil je wat drinken, of zal ik je die paar euro gewoon geven?" "Ik hoorde in de kerk dat er een engel vermist werd. Volgens mij heb ik haar gevonden!" "Ik ben (naam) goed onthouden, straks moet je 'm schreeuwen." "Tsja 't Is wat, hè?" "Als jij bij McDonald's op het menu mocht, dan zou ik je Mcbeauty noemen" *leest etiket van je shirtje* "Jep, dacht.

Slechtste openingszinnen
Rated 4/5 based on 516 reviews
Recensies voor het bericht slechtste openingszinnen

  1. Lajoj hij schrijft:

    Zin 4: Zullen we een condoom delen, jij van binnen en ik van buiten? Je bent nu hier: Home dating nieuws / Top 10 goede en Slechte openingszinnen. Ik ging fucking gek met iedereen, verloor mijn vrienden meerdere keren en vond ze overal weer terug.

  2. Uwebeges hij schrijft:

    Zo laat je je ook van een gevoelige kant zien. Je bent mooi, maar als ik je mag zoenen ben je ook nog eens lief! Simpel en direct naar een mooie vrouw toelopen, je hand uitsteken en compleet comfortabel zeggen: "hoi, ik ben.". Subscribe maar om op de hoogte te blijven zij moet lachen en voor de rest van de avond zijn we onafscheidelijk.

  3. Otecike hij schrijft:

    Reageer op deze reactie valerie @julia, je hebt gelijk. Allereerst moet je weten wat echt dingen zijn die je niet moet doen op een Tinder date. Ga je mee de eendjes in mijn badkuip voeren? Dan heb je een hele goede poes!Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: